منادی وحدت

محبت ما اهل بیت (ع) کفاره گناهان است وحسنات راچندبرابرمی کند .امام رضا(ع)

منادی وحدت

محبت ما اهل بیت (ع) کفاره گناهان است وحسنات راچندبرابرمی کند .امام رضا(ع)

وقتی امام علی ع از امام زمان عج می گوید

امام زمان (عج)

نهج البلاغه، شامل بخش هایی است که در آن، امیر مومنان از ویژگی های امام زمان (عج) می گوید.

به گزارش ایمنا، «آن کس از ما»، وصف دلنشینی است که مولای متقیان برای شرح ویژگی های امام زمان (عج) انتخاب کرده است. امام علی (ع) در نهج البلاغه که راهی روشن برای همۀ روندگان راه حقیقت است از آیندۀ بشریت و زمان ظهور، رهاورد حکومت امام زمان و ویژگی های اخلاقی او می گوید و از یارانش که چون وقت موعود فرارسد، مانند ابر پاییزی، گرد او جمع می شوند.

در این گزارش، بخش هایی از کتاب شریف نهج البلاغه که به این مقوله پرداخته، از نظر می گذرانید:

او کیست؟

زره دانش بر تن دارد و با تمامی آداب و با توجه و معرفت کامل آن را فرا گرفته است. حکمت، گمشده ای است که همواره در جستجوی آن است و نیاز اوست که در بدست آوردنش می پرسد. در آن هنگام که اسلام غروب می کند و چونان شتری در راه مانده، دم خود را به حرکت درآورده، گردن به زمین می چسباند. (ضرب المثلی برای بیان ضعف و درماندگی) او پنهان خواهد شد، او که باقیماندۀ حجت های الهی و آخرین جانشین از جانشینان پیامبران است.

خطبۀ ۱۸۲ بخش ۵

چگونه حکومت می کند؟

خواسته ها را تابع هدایت وحی می کند، هنگامی که مردم، هدایت را تابع هوس های خویش قرار می دهند. در حالی که به نام تفسیر، نظریه های گوناگون خود را بر قرآن تحمیل می کنند، او نظریه ها و اندیشه ها را تابع قرآن می سازد.
در آینده آتش جنگ میان شما افروخته می گردد و چنگ و دندان نشان می دهد. با پستان هایی پر شیر که مکیدن آن شیرین، اما پایانی تلخ و زهراگین دارد، به سوی شما می آید.

آگاه باشید! فردایی که شما را از آن هیچ شناختی نیست، زمامداری حاکمیت پیدا می کند، که غیر از خاندان حکومت های امروزی است و عمّال و کارگزاران حکومت ها را بر اعمال بدشان کیفر خواهد داد.

زمین، میوه های دل خود را برای او بیرون می ریزد و کلیدهایش را به او می سپارد. او روش عادلانه در حکومت حق را به شما می نمایاند و کتاب خدا و سنت پیامبر (ص) را که تا آن روز متروک ماندند، زنده می کند.

خطبۀ ۱۳۸ بخش ۱

بدانید آن کس از ما، که فتنه های آینده را دریابد، با چراغی روشنگر در آن گام می نهد و بر همان سیره و روش پیامبر و امامان رفتار می کند تا گره ها را بگشاید.

بردگان و ملت های اسیر را آزاد سازد.

جمعیت های گمراه و ستمگر را پراکنده و حق جویان پراکنده را جمع آوری می کند.

سالهای طولانی در پنهانی از مردم به سر می برد آن چنان که اثر شناسان، اثر قدمش را نمی شناسند، گر چه دریافتن اثر و نشانه ها تلاش فراوان کنند.

سپس گروهی برای درهم کوبیدن فتنه ها آماده می گردند و چنان شمشیرها صیقل می خورند. دیده هاشان با قرآن روشنایی گیرد و در گوش هاشان تفسیر قرآن طنین افکند و در صبحگاهان و شامگاهان جام های حکمت سر می کشند.

خطبۀ ۱۵۰ بخش ۲

مجموع تمام آرزوها...

آگاه باشید، مثل آل محمد چونان ستارگان آسمان است. اگر ستاره ای غروب کند، ستارۀ دیگری طلوع خواهد کرد. گویا می بینم در پرتو خاندان پیامبر نعمت های خدا بر شما تمام شده و شما به آنچه آرزو دارید رسیده اید.

خطبۀ ۱۰۰، بخش ۳

دنیا پس از سرکشی به ما روی می کند. چونان شتر مادۀ بدخو که به بچۀ خود مهربان گردد. (سپس این آیه را خواند: «و اراده کردیم که بر مستضعفین زمین منت گذارده آنان را امامان و وارثان حکومت ها گردانیم.» سورۀ قصص، آی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.